top of page
heading_image.jpg
Ropart_logo.png

RAAMFOLIES OP MAAT

ZICHTBAARHEID MET PRIVACY

Wij van Ropart zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolie met het oog op publiciteit. Wij maken gebruik van zandstraalfolie met belettering die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw raam gekleefd kan worden.

website 1.png

VOORDELEN VAN ZANDSTRAALFOLIE

De voordelen van zandstraalfolie zijn verrassend talrijk:

  • Zandstraalfolie beschermt uw privacy. Het laat licht door, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er nauwelijks van buiten naar binnen gekeken kan worden. Op deze manier kunt u ongestoord werken of vergaderen en toch door iedereen gezien worden.

  • Zandstraalfolie is een subtiele vorm van reclame. In sommige beroepen is het niet toegestaan om zeer expliciete reclame te maken (dokters, notarissen, advocaten). Toch wilt u natuurlijk graag herkend worden. Zandstraalfolie met de juiste belettering voorziet uw kantoorruimte van elegante, gesofisticeerde reclame.

  • Folie is onderhoudsvriendelijk. Raamfolie kan perfect afgewassen worden met alle standaard poetsproducten zonder hierbij schade op te lopen.

  • Folie is onderhoudsvriendelijk. Raamfolie kan perfect afgewassen worden met alle standaard poetsproducten zonder hierbij schade op te lopen.

OPTIES VOOR ZANDSTRAALFOLIE BIJ ROPART

Bij ons kunt u kiezen voor transparante raamfolie die een gedeeltelijke inkijk mogelijk maakt, of voor blinderende folie waarbij elke vorm van inkijk onmogelijk is. Wij ontwerpen matte en glanzende raamfolie in het door u gewenste formaat en de door u gewenste kleuren. 

Speciale uitsnijdingen zoals driehoekige vormen of cirkels zijn mogelijk, of als u meer van een strak design houdt, kunt u ook gaan voor een egaal vlak.

Wilt u enkel uw logo en uw bedrijfsnaam zien op de folie of liever ook de contactgegevens? Wij ontwerpen geheel naar uw wens.

realisaties

Kijkt u uit naar de ideale raamfolie? Vervul uw droom bij ons in Lier!

bottom of page