Zichtbaarheid met privacy

Wij van Ropart zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolie met het oog op publiciteit. Wij maken gebruik van zandstraalfolie met belettering die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw raam gekleefd kan worden.

Voordelen van zandstraalfolie

De voordelen van zandstraalfolie zijn verrassend talrijk:

  • Zandstraalfolie beschermt uw privacy. Het laat licht door, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er nauwelijks van buiten naar binnen gekeken kan worden. Op deze manier kunt u ongestoord werken of vergaderen en toch door iedereen gezien worden.
  • Zandstraalfolie is een subtiele vorm van reclame. In sommige beroepen is het niet toegestaan om zeer expliciete reclame te maken (dokters, notarissen, advocaten). Toch wilt u natuurlijk graag herkend worden. Zandstraalfolie met de juiste belettering voorziet uw kantoorruimte van elegante, gesofisticeerde reclame.
  • Folie is onderhoudsvriendelijk. Raamfolie kan perfect afgewassen worden met alle standaard poetsproducten zonder hierbij schade op te lopen.
  • Folie is eenvoudig te verwijderen. Bent u uitgekeken op uw folie of gaat u verhuizen en dient u uw raamfolie daarom weg te halen? Dit kan zeer snel en eenvoudig gedaan worden.

Opties voor zandstraalfolie bij Ropart

Bij ons kunt u kiezen voor transparante raamfolie die een gedeeltelijke inkijk mogelijk maakt, of voor blinderende folie waarbij elke vorm van inkijk onmogelijk is. Wij ontwerpen matte en glanzende raamfolie in het door u gewenste formaat en de door u gewenste kleuren. 

Speciale uitsnijdingen zoals driehoekige vormen of cirkels zijn mogelijk, of als u meer van een strak design houdt, kunt u ook gaan voor een egaal vlak. 

Wilt u enkel uw logo en uw bedrijfsnaam zien op de folie of liever ook de contactgegevens? Wij ontwerpen geheel naar uw wens.

Kijkt u uit naar de ideale raamfolie? Vervul uw droom bij ons in Lier!