top of page
Ropart_logo.png

DE VEELZIJDIGHEID VAN GEVELRECLAME

RECLAMEBORDEN VOOR ALLE DOELEINDEN

Traditionele reclameborden zijn al van oudsher de bekendste vorm van reclame maken.

Buiten adverteren treft een breed publiek en het wekt direct de gewenste nieuwsgierigheid op. Reclameborden worden steeds op strategische punten geplaatst zodat uw boodschap de juiste bevolkingsgroep bereikt. Zo worden borden met advertenties van prestigieuze kledingmerken bijvoorbeeld dikwijls in de stad of aan de ingang van grote winkelcentra geplaatst.

ziekenhuis.jpg

ROPART BIEDT U EEN RUIM AANBOD AAN RECLAMEBORDEN AAN:

Reclamezuilen

Een reclamezuil is een hoge mast waarop meerdere reclameborden bevestigd worden. Deze vorm van publiciteit wordt vooral gebruikt op grote pleinen als overzichtsweergave van alle aanwezige winkels en/of andere zaken.

Signalisatieborden

Wij ontwerpen signalisatieborden voor bedrijfsterreinen en/of evenementen. Deze helpen uw bezoekers om de weg snel terug te kunnen vinden.

Tijdelijke reclameborden

Gaat uw kantoor verhuizen of staat uw woning of uw bedrijfspand te koop? Dan kunnen tijdelijke reclameborden goed van pas komen om uw cliënteel of potentiële kopers op de hoogte te brengen.

Lichtreclame

Uw publiciteit ook tot zijn recht laten komen in het donker? Bestel lichtreclame bij ons!

Sportpubliciteit

Voetbalstadions en andere sportterreinen zijn plaatsen die frequent bezocht worden door een hoog aantal bezoekers. Een reclamebord plaatsen in een sportieve omgeving is dan ook een uitstekend idee.

Banners en spandoeken

Bevindt uw dienst of uw vereniging zich midden in een groot gebouw dat over enorm veel kantoren beschikt? Overweeg dan om een banner of een spandoek te plaatsen opdat uw bezoekers zich sneller kunnen oriënteren.

realisaties

Bent u op zoek naar een origineel en opvallend reclamebord en bevindt u zich in de regio van Lier? Laat u dan inspireren door de uitgestrekte reclamewereld van Ropart!

bottom of page